masak kucing sebab balas dendam

jumlah artikel dibaca :259

LONDON – Seorang wanita Britain yang membunuh seekor anak kucing dengan memasukkannya ke dalam gelombang ketuhar kerana membalas dendam, semalam dijatuhi hukuman penjara 168 hari.

http://www.qsl.net/ba5tx/New.gifserius!!..dapatkan iPhone 4S murah disini sekarang

 Banner

Gina Robins, 31, memasukkan haiwan berusia 10 minggu itu ke dalam ketuhar selepas pemiliknya membuat laporan polis terhadap teman lelakinya.

Gina yang berasal dari Tor- quay, barat daya England, didapati bersalah atas tuduhan melakukan kekejaman terhadap haiwan selepas dibicarakan bulan lalu.

Dia melakukan perbuatan itu pada 15 Februari tahun lalu ketika berada di rumah pemilik anak kucing itu, Sarah Knutton, beberapa hari selepas bekas sahabatnya itu membuat laporan polis membabitkan teman lelakinya di luar rumah yang sama.

Selain hukuman penjara, mahkamah juga mengenakan hukuman melarang Gina memelihara binatang untuk tempoh 10 tahun. – Agensi

sumber : [mynewshub]

p/s : alamak…kucing pun kena masak…macam sedap jer.. :-p

Random Posts

  • lirik lagu Bruno Mars boleh membawa murtad
  • cara isi borang bantuan RM500 | syarat dapatkan bantuan RM500
  • resepi rendang daging
  • rebat RM5000 beli proton persona elegan, saga, exora dan inspira akhir tahun 2011
  • kadar bayaran zakat fitrah tahun 2011

10 Responses to masak kucing sebab balas dendam

  1. puan kutu says:

    wek!kot ya pun msk la benda boleh makan.hahaha

  2. dasyat..mmg kejam betul..wanita sifatnya penuh dgn kasih syg..tpi yg nie penuh dgn kezaliman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge